Prezentacija postera na ATAAC 2018 u Beogradu


Na ATAAC konferenciji će biti postavljeni posteri terapeuta i udruženja koji u svom radu koriste asistivnu tehnologiju (AT) i/ili potpomognutu komunikaciju (AAC).
ATAAC konferencija je izvrsna prilika da predstavite svoju organizaciju i da se povežete sa drugima u razvoju metoda rada sa decom sa teškoćama i osobama sa invaliditetom. Svi ste dobrodošli da predstavite svoj rad i svoju organizaciju!
Prezentacije plakata održane na prošlogodišnjoj konferenciji dovele su do mnogih novih kontakata i uspešne saradnje između različitih organizacija i udruženja.

Prezentacija postera

Autori trebaju štampati svoje postere na B1 papiru (707 k 1000 mm) i dovesti ih u izložbeni prostor 23. oktobra u 8.00 sati, tako da se može sve postaviti na vrijeme. Prezentacije će biti održane:

Za to vreme autori će biti pored svojih postera da bi mogli odgovoriti na pitanja učesnika.

Svi autori koji to žele mogu da pripreme letake ili druge promotivne materijale sa informacijama o njihovoj organizaciji i korisnicima. Predlažemo vam da napravite male A4 kopije svog postera koji svi zainteresovani učesnici mogu da uzmu sa sobom. Takođe predlažemo da sa sobom povedete i svoje vizit karte.

Priprema postera

Veličina plakata je B1 (707 × 1000 mm), orijentacija portreta. Poster treba da bude dvojezičan: na srpskom i engleskom jeziku.

Teme: rad u oblasti asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije, studije slučaja i slične teme.

Posteri mogu biti pripremljeni u PoverPoint-u ili bilo kom drugom softveru koji vam omogućava da pravite velike plakate. Svi trebaju i štampati svoje postere. Mi ne štampamo plakate, ali možemo vam dati savet ako je potrebno. Postoji puno korisnih sadržaja za pravljenje plakata na internetu. Primer video instrukcija možete pronaći ovde .

Ne zaboravite da navedete sledeće podatke: naziv postera, imena autora, ime organizacije, kontakt podatke. Ako vam je potrebna pomoć u inspiraciji i stvaranju jasne slike o tome kako urediti svoj poster, pogledajte rad drugih autora. Neki interesantni primeri mogu se naći ovde .

Za sve dodatne informacije obratite nam se: +385 51 670 379 ili pošaljite e-mail na: poster@ataac.eu

Registracija je otvorena do 15. 07. 2018.

Kontaktiraćemo vas što je prije moguće sa informacijama o prihvatanju postera.