• Beograd, Srbija
 • 8.-9. novembar 2019.
 • 13 predavača
 • 6 zemalja


2 dana edukacije o asistivnoj tehnologiji i potpomognutoj komunikaciji
ATAAC konferencija u Beograd dovodi vodeće svetske stručnjake i korisnike asistivne tehnologije (AT) i augmentativne i alternativne komunikacije (AAC) kako bi podelili svoje znanje i iskustvo sa vama.Predavači

Program

Za vreme predavanja biće obezbeđen prevod sa engleskog na srpski jezik.


Posteri

ATAAC konferencija će imati poster sesiju u kojoj će terapeuti predstaviti svoje postere i način kako koriste asistivnu tehnologiju (AT) i / ili potpomognutu komunikaciju (AAC) u svom radu.

ATAAC konferencija je odlična prilika da predstavite svoju organizaciju ili udruženje i da se povežete sa drugima u razvoju AAC metoda. Svi ste dobrodošli da predstavite svoj rad i svoju organizaciju/udruženje!

Prezentacije plakata održane na prošlogodišnjoj konferenciji imale su za rezultat mnoge kontakte i saradnje između različitih organizacija.

Rok za prijavu postera je 01. novembar 2019.

Više informacija

Expo


Svi prisutni će moći da posete izložbeni prostor kako bi videli i isprobali različita pomagala za osobe sa invaliditetom, od tehnologije koja olakšava pristup računaru do uređaja za kontrolu okoline, različitih prekidača, edukativnih softvera i potpomognute komunikacije.Vodeći svetski proizvođači naprednih tehnoloških rešenja iz Engleske, Švedske, SAD-a, Nemačke, Austrije, Holandije, Finske i Hrvatske predstaviće svoje proizvode u izložbenom salonu.

Lokacija
Cena

 • KONFERENCIJA
  OBA DANA
  7.950,00 din
  Prisustvo na celoj konferenciji.

  Na svakih 5 uplaćenih kotizacija poklanjamo trajnu licencu softvera Grid 3 čija je maloprodajna vrednost 112.852,00 dinara
  Ako konferenciju poseti direktor škole ili vrtića odobravamo 5% popusta na jednu nabavku asistivne opreme od firme AT-Tech doo za svoju instituciju.
  1 OSOBA

Organizatori: